Algemene voorwaarden LaarBeek Natuursteen
Algemene voorwaarden LaarBeek NatuursteenAlgemene voorwaarden LaarBeek NatuursteenAlgemene voorwaarden LaarBeek Natuursteen
Algemene voorwaarden LaarBeek Natuursteen
Alles Onder 1 Dak.

U kiest voor een prachtige natuursteen binnen of buitenvloer, badkamer, toilet, keuken, zwembad, vijver, veranda of terras-overkapping!, dan bent u bij 'LaarBeek' Natuursteen&Tegelwerken aan het juiste adres u heeft namelijk geen andere bedrijven nodig om dit te realiseren.

Wij hebben namelijk alle kennis en ervaring in ons bedrijf die nodig is om bij u een prachtige natuursteenvloer te leggen.
Leggen de natuursteenvloer en leveren de natuursteen en alle bouw-materialen die nodig zijn.(wij hebben ervaren natuursteen tegelzetters in dienst)
Indien nodig breken wij er eventueel uw oude vloer uit (en voeren het bouwafval af).
Ook leveren wij de vloerverwarming en sluiten deze aan op uw bestaande CV systeem, verwijderen of plaatsen van radiatoren inclusief alle materialen (eigen cv-monteur in dienst)
Betreft het een Terrasvloer storten en leveren wij ook de betonvloer voor u, dit alles in goed overleg met de klant. Ook voor het eventueel verwijderen van uw oud terras de aan en of afvoer van zand.
Badkamer/toilet/keuken, prachtige natuursteen wandtegels, het zetten van de wandtegels, het verleggen/aanpassen en plaatsen van sanitair en elektra leidingen, het metselen, plaatsen of aanpassen van muren.(inclusief alle materialen)
Veranda’s of Terras-overkappingen, compleet door ons geleverd en geplaatst. (ook als bouwpakket)
Zwembaden/Vijvers, bouwkundige zwembaden van kunststof of polyester van ontwerp tot het vullen van het zwembad, geheel door ons aangelegd inclusief alle materialen.
Stucwerk, indien gewenst of nodig kunnen wij u hier ook mee van dienst zijn. (schuurwerk/pleisterwerk/spachtelpoets, reparatie of herstelwerk inclusief materialen)
Maatwerk in natuursteen, wij leveren en plaatsen: vensterbanken, raamdorpels, dorpels, zwembadranden, vijverranden, afdek-plateau’s, in vele soorten natuursteen.

Dus loopt u eens bij ons binnen en laat u informeren naar de mogelijkheden.
Ook komen wij graag bij u aan huis voor het geven van advies en meer info en het maken van een gepaste en vrijblijvende offerte.

Hoe gaat dit nu in z'n werk?

Een natuursteenvloer wordt normaal gesproken in een bed van speci (mortel) van ong. 5,6 a 7 cm gelegd op een bestaande betonvloer (werkvloer), wij leggen indien mogelijk onze natuursteenvloeren in een bed van vloerenspecie waarna de natuursteentegels een voor een aan een tegeldraad in de natte specie geklopt worden (om een goede hechting te verkrijgen worden alle tegels met een hechtingsmiddel aangepapt).  Wij laten daarna de natuursteenvloer 1 a 2 dagen liggen (ventileren-drogen) en voegen deze dan in, ook sponsen wij de natuursteen perfect af waardoor u later zo min mogelijk last van cementsluier zult hebben.
Een dag na het invoegen kunt u de vloer weer in gebruik nemen, wij adviseren altijd dat voordat u de vloer weer in gebruik neemt deze enkele keren goed af te dweilen.

Vloerverwarming:
Kiest u voor vloerverwarming (wat wij wel adviseren) gaat dit als volgt te werk, de vloerverwarming wordt normaal gesproken op de werkvloer (betonvloer) aangelegd en indien nodig of gewenst eerst geisoleerd.  De vloerverwarmingsslang wordt bevestigd op gegalvaniseerde wapeningsnetten (een wapening van 4 mm is voldoende) mocht u voor lichte natuursteen/marmer gekozen hebben moet u gegalvaniseerde wapeningsnetten gebruiken) dit om te voorkomen dat er roest vlekken van de wapening zichtbaar wordt in uw marmer/natuursteenvloer.
De vloerverwarmings-unit (pomp en verdeeler) worden geplaatst indien mogelijk waar u het wenst, de vloerverwarming kan normaal gesproken altijd op de bestaande CV installatie worden aangesloten.

Is Natuursteen ook te verlijmen:
De gecalibreerde natuursteen is te verlijmen, wij adviseren dit echter nooit, vaak ziet men er tegen op om de bestaande tegel of smeervloer te vewijderen maar een bestaande tegel of smeervloer van ± 60, 70 of 80 m2 hebben wij er in 1 of 2 dagen uit (u kunt dit gewenst ook zelf doen is kostenbesparend).
Waarom liever niet verlijmen?  1) omdat men de vloer nooit zo mooi vlak gelegd krijgt! 2) omdat u met tegels over tegels niet optimaal gebruik kunt maken van uw vloerverwarming als deze al aanwezig is. 3) Omdat de hechting ook nog al eens te wensen over laat mits niet goed verwerkt. De natuursteen wandtegels worden verlijmd met een speciale natuursteenlijm van Ardex. De braziliaanse leistenen o.a de Black Slate Mustang en de Black Berry kunnen goed verlijmd worden. Advies verwerking: ondergrond goed reinigen en stofvrij maken, hechtmiddel aanbrengen op ondergrond, leisteen tegels aan de te verlijmen zijde grondig reinigen (met water), verlijming volgens de 'buttering-floating' methode, zet eerst een laag Ardex S28 met een grove lijmspaan ong. 1 cm lijmrillen op de ondergrond en zet dan met een fijne lijmkam ong. 3 mm lijmrillen de Ardex S28  lijm op de te verlijmen zijde van de tegel,en goed aankloppen.

Natuursteen Terrasvloeren buiten:
De meeste natuursteen is ook prima geschikt voor een prachtige terrasvloer, wij adviseren onze klanten altijd betreffende een terrasvloer, om deze te leggen op een betonvloer van ongeveer 10 cm dik, dit om verzakkingen en scheuren te voorkomen.
Kiest u voor een prachtige natuursteen Terrarsvloer bent u verzekerd van een onderhouds vriendelijke makkelijke vloer, vaak is 2 keer per jaar een keertje goed schrobben voldoende om het hele jaar door te genieten van uw Terrasvloer.
Onderhoud: Een Terrasvloer die geheel in de buitenlucht ligt krijgt het in Nederland door de zeer afwisselende weersomstandigheden zwaar te verduren door het jaar heen. Wij adviseren u dan ook om 2x per jaar in oktober/november en in maart/april een keertje uw Terrasvloer grondig te inspecteren vooral de voegen na lopen op scheurtjes en open stukjes voeg! Komt u die tegen is dit makkelijk op te lossen door met een klein slijptolletje dit wat verder open te slijpen en dan met invoegmiddel weer bij te werken (voegmiddel 1 op 1 : 1 deel zilverzand en 1 deel cement. Een klein beetje werk, maar u voorkomt veel ergenis in het voorjaar. Het belangrijkste is dat u probeert te voorkomen dat er water onder de tegels (cementdekvloer) komt waardoor dit problemen geeft bij een fikse vorstperiode. Ook kan het bij sommige leistenen voorkomen dat deze na enkele jaren buiten te hebben gelegen door weersomstandigheden slijtage vertonen.
Dit is echter niet te voorkomen en dienen de betreffende tegels te worden vervangen.
Bij de ene leisteen zal dit meer voorkomen dan bij de andere, door ieder najaar uw terrasvloer hierop te controleren en eventueel te herstellen kunt u de slijtage onder controle houden. Ook wil een periodieke impregnering van de terrasvloer hierbij nog wel eens helpen geheel uitsluiten doet een impregnering deze eigenschap van bepaalde leisteen soorten dit echter ook niet.
Ook eventuele kitnaden tegen muren en kozijnen dienen gecontroleerd te worden of deze nog intact zijn en zonodig te herstellen.
Het zetten/plaatsen van eventuele kitranden in binnen & buitenvloeren, badkamers & toilet wordt niet gedaan door LaarBeek Natuursteen. Hiervoor kunt u als klant een kitbedrijf inhuren indien gewenst. 

LaarBeek Natuursteen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door weersinvloeden of nalatig onderhoud aan natuursteenvloeren. Wel kunnen wij u eventueel behulpzaam zijn met een onderhouds advies.
Enkele Natuursteenvloeren in aanleg
Onderhoudsmiddelen!!!

De meeste mensen denken dat natuursteen vloeren moeilijk in onderhoud zijn. Dit is absoluut niet zo. Er zijn natuurlijk wel verschillen in onderhoud bij de verschillende steensoorten. Bij Natuursteen vindt u per vloer een onderhoudsadvies. 

Er zijn vele verschillende onderhoudsmiddelen op de markt. Na jaren ervaring hebben wij er een aantal geselecteerd welke wij de beste vinden. Alle producten zijn van het merk Lithofin. U kunt deze onderhoudsmiddelen bij ons in de showroom aanschaffen. Elk product hebben we op voorraad. Hieronder staat een lijst met onderhoudsmiddelen.


Blauwesteen

Speciaal voor Blauwe Steen, voor het onderhoud, laat kleur opleven, vormt geen lagen.
1 liter€ 15.00                                                download gebruiksaanwijzing
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buitenhuis reiniger

Concentraat voor alle steensoorten. Verwijdert zelfwerkend plantaardige en soortgelijke verontreinigingen, evenals hardnekkig vuil.

1 liter€ 15.00                                                       download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cementsluier verwijderaar

Concentraat, extra sterk, bevat zuur, speciaal voor graniet, gneiss en andere harde, ook ijzerhoudende steensoorten (niet voor marmer, blauwe en kalksteen) verwijdert cementsluier, roest, en roestvlekken.
1 liter€ 15.00                                                download gebruiksaanwijzing
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Easy clean

Speciaal voor marmer, natuur- en betonsteen (MN). Licht alkalisch ingesteld, gebruiksklaar reinigingsproduct op basis van hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigings- en onderhoudsstoffen.
500 ml€ 20.00                                                    download gebruiksaanwijzing
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Glans en schoon

Verfrist en bewaart de glans, onderhoudt alle glanzende vloeren. Concentraat, voor periodiek gebruik, alleen voor binnen. 1 liter€ 20.00                   download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Glansfilm

Glanzende beschermlaag voor gepolijste en doffe oppervlakken. Concentraat, voor periodiek gebruik, alleen voor binnen.
5 liter€ 73.00  download gebruiksaanwijzing
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kleurverdieper

Oplosmiddelhoudend
Werkt water- en vuilafstotend, niet olie- en vetafstotend
Kan enkel op ruwe afwerkingen in natuursteen en betonsteen.
Blijft meerdere jaren.
1 liter€ 25.00   download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Losefix

Voor het verwijderen van zware vervuiling, lijm- en verfresten, rubberstrepen. Hét geschikte product voor het reinigen van bestaande vloeren: verwijdert alle bestaande zeep - en productlagen en hardnekkig vuil.
1 liter€ 22.00  download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oil-ex

Olievlekkenverwijderaar, verwijderd diep ingedrongen was, vet en olievlekken. Gel - bevat oplosmiddelen - ook geschikt voor gepolijst marmer.
250 ml€ 25.00                                                   download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlekstop

Oplosmiddelhoudend.
Werkt water-,olie-en vetafstotend.
Kan op alle poreuze natuursteen en betonsteen.
Niet op blauwe hardsteen, Indische zwarte kalksteen.
Blijft meerdere jaren.
Verdonkert niet of beperkt tot matig
Voor binnen en buiten.
Mag op keukenbladen.
250 ml€ 20.00                                                   download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlekstop plus

Speciale impregnering, Intensiveert kleur, beschermt langdurig tegen olie, vet en watervlekken in keuken en badkamer, ook voor gepolijst marmer.Geschikt voor binnen en buiten.
1 liter€ 42.00                                                    download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlekstop W

Op waterbasis (reukloos)
Werkt water-,olie en vetafstotend.
Kan op poreuze natuursteen en betonsteen.
Verdonkert zeer weinig, ook op ruw of gezoet graniet.
Niet op gepolijste kalksteen (licht zuur)
Na ca.1 jaar herhalen, voor binnen en buiten.
Mag op keukenbladen
1 liter€ 34.00                                             download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vuiloplosser

Concentraat, bevat geen zuur, ook voor gepolijst marmer, verwijdert vuil, waslagen, lagen van poetsmiddelen, vet en olievlekken etc 1 liter € 15.00          download gebruiksaanwijzing
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wash en Clean

Concentraat, zeer zuinig. Voor voortdurend gebruik. Reinigt en onderhoudt in één beurt, geschikt voor alle oppervlakken. Vormt geen lagen, loogt niet uit.
1 liter€ 20.00                                                    download gebruiksaanwijzing  
fles 5 liter       € 80,00                        
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LET OP: U mag de vloer pas coaten of impregneren als deze geheel droog is. Dit is 6 tot 8 weken na het leggen van de vloer.
Info & Onderhoud Natuursteen
Wij leggen de Natuur aan uw voeten!!!
Welkom bij: ´LaarBeek´ Natuursteen

Klik hier voor onze>>>
Algemene Voorwaarden
Copyright © 2016 LaarBeek Natuursteen
ALLES ONDER 1 DAK!! de Natuursteen, Leggen/Zetten vloer of wand, Vloerverwarming, verwijderen/slopen bestaande vloer, Stucwerk, Vloerisolatie, Terrasvloeren etc. Kijk bij Info!
HOME
Home